THE BLOG

29
mrt

Netych Solutions bvba says thank you with Moët & Chandon imperial champagne bottle.

Responsive site Netych Solutions bvba

Go to: http://netychsolutions.com

Happy customer,  Charles Nsude, CEO of Netych Solutions bvba, makes Zef happy with Moët & Chandon imperial Champagne for the development of a responsive website by WebXclusive, creative webagency. Thank you Charles :)

 

 

 

Go to: http://netychsolutions.com 

23
mrt

Lancering nieuwe responsive website voor Netych Solutions bvba

DE UITDAGING

Website bouwen voor Netych Solutions bvba, een firma die gespecialiseerd is in internationale export van bouwmaterialen, met focus op cement. Ze exporteren vooral naar landen in Oost Africa zoals Mozambique. Site moest op alle mogelijke schermen perfect zichtbaar is en integratie van social media was een vereiste. Bovendien is de site gemaakt om de bezoeker een idee te geven welke diensten en producten Netych Solutions aanbieden.

DE OPLOSSING

Responsive website die de klant makkelijk zelf kan beheren met op elke pagina share knoppen naar de belangrijkste sociale media. Het aanvragen van een offerte wordt uitgelokt met “Call to action” buttons. Er werd ook een bedrijf Facebook pagina aangemaakt die nadien verder door de klant beheerd wordt.

16
feb

Is je site responsive, mobielvriendelijk? Doe de Google test!

De wereld ondergaat een mobiele revolutie. Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone bij zich en is voortdurend online en op zoek naar informatie. In veel landen heeft het aantal smartphones het aantal desktopcomputers overtroffen. Voor uw online aanwezigheid is het daarom van essentieel belang dat u een website heeft die geschikt is voor mobiele apparaten.

Als u uw website nog niet geschikt heeft gemaakt voor mobiele apparaten, is het verstandig dat nu te doen. De meeste gebruikers op uw site gebruiken waarschijnlijk een mobiel apparaat.

Is uw webpagina geschikt voor mobiele apparaten?

Test hoe gemakkelijk een bezoeker uw pagina kan gebruiken op een mobiel apparaat. Geef een pagina-URL op om te zien hoe uw pagina het doet.

Doe de test HIER

Waarom mobiel?
Mensen internetten steeds vaker op mobiele apparaten. Als u ervoor zorgt dat uw websites geschikt zijn voor mobiele apparaten, kunnen uw pagina’s goed presteren op alle apparaten.

 

27
dec

Hotjar heatmaps

Als je Hotjar heatmaps op je website installeert zie je op een grafische, visuele manier waar bezoekers meest op klikken. Je ziet letterlijk de hotspots!

Zo kan je conclusies trekken en je website aanpassen indien nodig! Je kan ook feedback vragen aan bezoekers.

Klik hier om onze heatmap van onze eigen site te bekijken

Behalve hotspots waar bezoekers klikken kan je ook zien hoever ze naar beneden scrollen. Rood hebben ze allemaal gezien, hoe donkerder blauw het wordt hoe minder bezoekers dit gezien hebben… Tenslotte kan je nog uitgebreide statistieken bekijken, Google analytics style. Hoeveel pagina’s hebben ze bekeken, hoe lang waren ze op de site, met welk apparaat en welke browser etc…

Meer weten over deze techniek of interesse om dit op je eigen site toe te passen? Contacteer ons dan vrijblijvend

20
jan

Bedrijfsvideo voor Oxford fietsen voor velofollies beurs en website

DE UITDAGING

Bedrijfsvideo maken die het hele productieproces in beeld brengt van een elektrische fiets

DE OPLOSSING

Het afgewerkte product is een video geworden van 2.44 min. met beelden van de oprichter Alfred Van Den Berghe als intro. De oude foto gaat over in een luchtbeeld van het bedrijf genomen met onze drone. Daarna volgt een chronologische montage van het hele productieproces. Beelden geschoten met professionele videocamera met fotolenzen in combinatie met de 4K drone beelden en GoPro beeldmateriaal. Als afsluiter van de video volgen we enkele fietsers in open lucht. Ook hier werd de drone voor ingezet.

20
jan

Oplevering nieuwe webshop voor Blush Boutique

blush-boutique-babyGisteren werd de nieuw webshop voor Blush Boutique online gezet.

Op deze webshop kan je baby en kinderkleding online aankopen en betalen via Creditcard, Bancontact, Ideal, PayPal en via overschrijving.

Als je de schattige, betaalbare kleertjes zelf eens wil bekijken, surf dan even naar http://blushboutique.be

Veel plezier ermee!

12
nov
09
nov

Testvluchten met onze nieuwe DRONE

Beeldmateriaal van de eerste testvluchten om een idee te krijgen van de beeldkwaliteit en stabiliteit.
TIP: klik op “Enter full screen” rechts onderaan in de videosettings.

08
nov

Nieuw in ons aanbod: DRONE video en fotografie

Onze nieuwste aanwinst is een DJI Phantom 3 Professional drone die uitgerust is met een Sony 4K camera.

Wat is een 4K camera?
Ga voorbij Full HD met een digitale systeem- of videocamera met 4K videofunctie! 4K video, ook wel Ultra HD genoemd, is de overtreffende trap van Full HD. Hiermee krijg je nog meer detail voor een indrukwekkende videobeleving.

Momenteel zijn we, na het unboxen en assembleren, volop aan het oefenen in de “achtertuin”

Heel binnenkort volgt een testvideo…

DJI-phantom3-drone-unboxen

19
jul

Is jouw website mobielvriendelijk? Doe de test!

We verkondigen het ondertussen reeds 2 jaar en de meeste bestaande klanten en alle nieuwe klanten hebben ondertussen een hedendaagse, moderne responsive website.
Google bevoordeeld ondertussen al een tijdje de responsive sites in de zoekresultaten waardoor het kan zijn dat jouw site minder bezoekers/reacties krijgt dan normaal.
Google heeft trouwens een testpagina online gezet waar je kan testen of jouw site mobielvriendelijk is.

Doe de Google TEST HIER

mobiel-test-google

Behalve de test heeft Google nog andere tips en advies om jouw site te verbeteren.

mobiel-test-google3