skip to Main Content
+

Opstart van WebXclusive, webagency BLOG

Omdat bloggen nog steeds belangrijk is en omdat je als blogger niet langer op je eigen lege perron staat te prediken raden wij iedereen aan die er tijd en zin in heeft om ermee te beginnen.

We leggen even uit waarom.

  1. Wanneer je een (nieuws) bericht op je website plaatst kan je ook automatisch delen op je bedrijfs- Facebook, Google+ en LinkedIn pagina’s!
    Op deze manier bereik je een veel groter getarget publiek op diverse platformen.
  2. Telkens je een bericht aanmaakt creëer je content voor je site. Content die opgemerkt wordt door Google en andere zoekrobots waardoor je site automatisch beter zal gaan scoren in de zoekresultaten. Zorg dat je voldoende aandacht besteed aan de juiste keywords in de titel en het bericht zelf ;)
  3. Bezoekers van je site zullen merken dat je met je zaak bezig bent. Een actieve bijgewerkte blog met recente en relevante berichten wekt een goede indruk en vertrouwen bij potentiële klanten die je website bezoeken.

webxclusive-FB-paginaNu hoor ik je al denken: “wat kan ik in hemelsnaam over mezelf of mijn zaak vertellen”?

Meer dan je op het eerste zicht denkt! Om wat inspiratie op te doen abonneer je je best op een aantal vak-gerelateerde blogs waar je de mosterd kan halen. Geef je eigen mening en twist erover en je bent vertrokken. Uiteraard gaat er ook intern nieuws zijn dat je kan delen.

SUPER-belangrijk is dat je eerst eens werk maakt van die bedrijfs- facebook pagina, Google+ en LinkedIn profiel

Wacht niet langer en spring op deze trein! Bloggen maar!

Kies voor WebXclusive:

SNELLE WEBSITE:

Iemand die informatie zoekt wil snel resultaat. Zeker als die informatie via een smartphone of tablet gezocht wordt. Je website kan dan maar beter snel laden. 

SUPER SUPPORT:

Als er een probleem is met je site wil je snel een oplossing!
Onze support staat je met raad en daad bij en komt zelfs langs indien nodig.

SECURITY:

Veiligheid is zeer belangrijk!
Wij zorgen ervoor dat je website gehost wordt op een https secure server en dat alles up-to-date gehouden wordt.

MAANDELIJKS RAPPORT:

Je krijgt van ons een maandelijks rapport, met daarin de bezoekersstatistieken van de website en welke updates er uitgevoerd zijn. Tevens staat hier ook interessante beveiligingsinformatie in.

Meer over ons
Back To Top