skip to Main Content

Facebook groeit, ondanks privacyschandalen. Heb jij al een Facebook bedrijfspagina voor je zaak?

“de dagen van Facebook zijn geteld”, “wie  zit er nu nog op Facebook?” “Instagram, daar gebeurt het nu!”

Wel…de realiteit blijkt net iets anders te liggen:

Facebook zag het aantal gebruikers in het afgelopen kwartaal namelijk groeien met 13% naar 2,2 miljard. Ondanks meerdere privacyschandalen.
Uit de kwartaalcijfers van het bedrijf blijkt het aantal gebruikers met 3,28% groeide in vergelijking met het laatste kwartaal van 2017 en zelfs met 13% vergeleken met het eerste kwartaal van vorig jaar.

Redenen genoeg dus voor Mark Zuckerberg om te lachenFacebook wordt nu dagelijks gebruikt door 1,45 miljard mensen, en ook dat is een stijging met 13% ten opzichte van een jaar geleden en 3,57% meer dan in het vorige kwartaal.

Financieel: omzet + 49%
Bovendien gaat het financieel ook uitstekend. Facebook boekte in het eerste kwartaal een omzet van 11,97 miljard dollar, een stijging van maar liefst 49% procent tegenover een jaar eerder. De netto-inkomsten kwamen uit uit op 4,99 miljard dollar voor het eerste kwartaal van 2018.

 

Redenen genoeg dus om, voor Mark Zuckerberg om te lachen en indien je nog niet aanwezig bent op het soms zo verguisde social media kanaal, nu het nodige te doen.

Weet je niet hoe en waar eraan te beginnen? Contacteer ons en we zetten je op weg.

Back To Top