skip to Main Content
+

WebXclusive® haalt overheidsopdracht binnen voor multi CMS website voor 2 scholen in Waasmunster

In december 2017 hebben we een offerte ingediend om mee te dingen naar een overheidsopdracht mbt het aanmaken van een multi CMS website voor 2 gemeentelijke scholen in Waasmunster.

 

Vorige week kregen we het heugelijke nieuws dat de opdracht aan ons is toegewezen.

“In de collegezitting van Burgemeester en Schepenen van 22 januari ll werd er besloten om de opdracht ontwerp en implementatie van de website voor de gemeentelijke scholen aan u te gunnen.”

De gemeentescholen in kwestie GBS De Wonderboom en de Gemeentelijke Lagere school Ruiter hadden nog een verouderde niet responsive website. Bedoeling is om een gebruiksvriendelijke CMS responsive website te bouwen waar de directie en leerkrachten op eenvoudige wijze zelf aan kunnen werken.

Wij kijken er alvast naar uit om eraan te beginnen!

Waasmunster is centraal gelegen tussen de kunststeden Antwerpen en Gent. Het is een mooie, toeristische plek in het Waasland met vele toeristische troeven in de Durmevallei, op de heide en in de bossen. Wandelaars, fietsers en mountainbikers genieten volop van het golvend, groene landschap die deel uit maakt van de Wase cuesta.

Kies voor WebXclusive:

SNELLE WEBSITE:

Iemand die informatie zoekt wil snel resultaat. Zeker als die informatie via een smartphone of tablet gezocht wordt. Je website kan dan maar beter snel laden. 

SUPER SUPPORT:

Als er een probleem is met je site wil je snel een oplossing!
Onze support staat je met raad en daad bij en komt zelfs langs indien nodig.

SECURITY:

Veiligheid is zeer belangrijk!
Wij zorgen ervoor dat je website gehost wordt op een https secure server en dat alles up-to-date gehouden wordt.

MAANDELIJKS RAPPORT:

Je krijgt van ons een maandelijks rapport, met daarin de bezoekersstatistieken van de website en welke updates er uitgevoerd zijn. Tevens staat hier ook interessante beveiligingsinformatie in.

Meer over ons
Back To Top