skip to Main Content

Storesquare was een ecommerce-platform met een nobel doel, ze wouden de concurrentie aangaan met Amazon, Coolblue, Bol. Er is echter beslist om vanaf 28 februari hier niet meer mee verder te gaan en Storesquare op te doeken.

Roularte Media Group heeft het nieuws verspreid en gepubliceerd in De Tijd. Zij waren voor 65% eigenaar van Storesquare. De vermoedelijke reden is dat er te weinig handelaars op Storesquare aanwezig waren.

Storesquare is in 2014 gestart en wou alle handelaars samen verenigen op 1 webshop platform. In 2018 waren er 650 handelaars actief, maar afgelopen jaar is dat aantal teruggevallen naar 500 actieve handelaars. Er werd dan ook gekozen voor een kleiner aanbod, zoals mode en speelgoed.

Wat gebeurd er met mijn Storesquare winkel en hoe moet het nu verder?

Je webshop bij Storesquare zal volledig verdwijnen op termijn, bijgevolg gaan je producten niet meer online te vinden zijn. WebXclusive kan voor jou een nieuwe webshop opstarten en ervoor zorgen dat je geen verkopen misloopt.

Dankzij ons gebruiksvriendelijk systeem kan je zeer eenvoudig zelf producten toevoegen en beheren, verkopen opvolgen. En dit alles tegen een aanvaardbare prijs (De jaarlijkse kost ligt gemiddeld lager dan bij Storesquare.).

Voordelen van een webshop bij WebXclusive

Online betalingen worden veilig en snel verwerkt dankzij Mollie. De betalingen komen binnen bij Mollie en storten dagelijks het geld door naar jouw zakelijke bankrekening.

Verschillende betaalmethodes zijn mogelijk: Bancontact, Visa, iDEAL, betaalknop van ING/KBC/Belfius, zelfs Bitcoins zijn mogelijk.

Voeg snel nieuwe producten, foto’s, prijzen, video’s toe.

De webshop kan meegroeien met de vraag.

Verschillende opties kunnen achteraf nog toegevoegd worden, zoals: upsells, kortingen, coupons, meertaligheid,…

De kosten op transacties zijn zeer laag en kan je hier raadplegen: https://www.mollie.com/be/pricing
Voor bancontact is dat zelfs maar 0.34 eurocent per transactie ongeacht hoe groot het bedrag is.

24/7 verkopen? Laat je webshop maken door WebXclusive

Online winkelen is populairder dan ooit: spring mee op de kar en laat je webshop over aan WebXclusive. Onze webdesigners bouwen een webwinkel die je onderneming als gegoten zit. Zo komen je klanten er met plezier winkelen – dag én nacht.

Back To Top