skip to Main Content

Return to HTML project: revival van Webdesign 4U

“Vroeger was alles beter” hoor je dikwijls zeggen… nu, soms is dat ook waar. De huidige technologie om websites te bouwen is bij wijlen zo complex geworden dat er weinig tijd en ruimte overblijft voor creativiteit en dat soms vergeten wordt wat het belangrijkste is.

Wij innoveren door het beste van 2 werelden bijeen te brengen in een eenvoudig, helder concept.

Wij hebben van de luwte van de eindejaarsdagen gebruik gemaakt om een nieuw project op te zetten waarbij we teruggrijpen naar onze roots en  begindagen als webdesign bureau. Na +17 jaar ervaring in web development met alle mogelijke techno-logische en soms onlogische projecten gaan we nu terug naar de basics. Welteverstaan gewapend met de achterliggende jaren ervaring en nieuwe technologie: Responsive Bootstrap HTML5 CSS3 websites. Vrij vertaald komt het erop neer dat we relatief eenvoudige websites gaan maken die niet gekoppeld zijn met een complex CMS systeem en database. Voordelen hiervan zijn dat er geen constante updates nodig zijn van templates, plugins en de CMS zelf. Beveiliging wordt ook een stuk makkelijker en de laadtijd van een HTML5 website is stukken sneller dan een logge CMS website. Ook de kostprijs van wordt aanzienlijk kleiner voor de klant. Voor minder dan 1000 euro heb je een volwaardige, mobielvriendelijke, snelle en goed vindbare website. Niets dan voordelen dus. Enkel het updaten van de content door de klant is niet evident en dient door ons te gebeuren.

De praktijk heeft echter uitgewezen dat 9 op de 10 klanten er niet toe komt om zijn CMS website zelf te updaten. Zij zijn in principe beter af met het nieuwe type website dat wij met plezier voor hen zullen onderhouden.

De nieuwe website is live sinds 1/1/2018!

Back To Top