skip to Main Content

Last minute lancering van nieuwe website voor Hyundai Waas & Dender regio voor onze zomervakantie

HOE WIJ AUTOSUPERMARKTEN OVERTROEVEN

In opdracht van 3 Hyundai garages uit respectievelijk Sint-Niklaas, Lokeren en Hamme maakten we een gezamenlijke website waar de 3 garages voornamelijk hun stockwagens aanbieden.

HYUNDAI STOCKACTIE REGIO WAAS EN DENDER
(Garage Maro, Lokers autobedrijf en autobedrijf Antoreti)

Zij bundelen hun krachten in deze website.

Door de nieuwe samenwerking krijgt u een nog groter aanbod van direct leverbare wagens aan de voordeligste prijs. Bij Hyundai Waasland-Dender komt maar liefst 50 jaar gebundelde Hyundai ervaring samen. Zo genieten u en uw auto van de beste service waarin de klant steeds centraal staat. Hyundai Waasland-Dender, zorgeloze mobiliteit voor vandaag en morgen!

Dit als tegengewicht/reactie op de trend van de autosupermarkten als Dex en Cardoen, die ook Hyundai stockwagen aanbieden, weliswaar aan scherpere prijzen maar met minder garanties en service. We maakten voor het gemak een vergelijkingstabel waar alles naast elkaar geplaatst wordt en snel duidelijk wordt waarom je toch beter in een Hyundai garage koopt ipv bij een autosupermarkt…

Naast de vergelijkingstabel beschikt de website ook over een stockwagen pagina met zoek- en filterfunctie en een module om uw financiering te simuleren.
Tot slot lieten de garagehouders ook nog “de kleine man” (bekend van De Ideale Wereld) aanrukken die in een video brandhout maakt van de autosupermarkten ;)

 

Back To Top