skip to Main Content
+

Lancering nieuwe responsive website voor Netych Solutions bvba

DE UITDAGING

Website bouwen voor Netych Solutions bvba, een firma die gespecialiseerd is in internationale export van bouwmaterialen, met focus op cement. Ze exporteren vooral naar landen in Oost Africa zoals Mozambique. Site moest op alle mogelijke schermen perfect zichtbaar is en integratie van social media was een vereiste. Bovendien is de site gemaakt om de bezoeker een idee te geven welke diensten en producten Netych Solutions aanbieden.

DE OPLOSSING

Responsive website die de klant makkelijk zelf kan beheren met op elke pagina share knoppen naar de belangrijkste sociale media. Het aanvragen van een offerte wordt uitgelokt met “Call to action” buttons. Er werd ook een bedrijf Facebook pagina aangemaakt die nadien verder door de klant beheerd wordt.

Kies voor WebXclusive:

SNELLE WEBSITE:

Iemand die informatie zoekt wil snel resultaat. Zeker als die informatie via een smartphone of tablet gezocht wordt. Je website kan dan maar beter snel laden. 

SUPER SUPPORT:

Als er een probleem is met je site wil je snel een oplossing!
Onze support staat je met raad en daad bij en komt zelfs langs indien nodig.

SECURITY:

Veiligheid is zeer belangrijk!
Wij zorgen ervoor dat je website gehost wordt op een https secure server en dat alles up-to-date gehouden wordt.

MAANDELIJKS RAPPORT:

Je krijgt van ons een maandelijks rapport, met daarin de bezoekersstatistieken van de website en welke updates er uitgevoerd zijn. Tevens staat hier ook interessante beveiligingsinformatie in.

Meer over ons
Back To Top