skip to Main Content
+

Een eigen domeinnaam

Amper 5% van alle Belgen heeft een domeinnaam geregistreerd. 95% heeft dus geen eigen domeinnaam. 47% van de Belgen heeft dan ook geen idee wat je met een domeinnaam kan doen.

Belgische ondernemers hebben hier gelukkig een betere kennis over. Maar zelfs bij hen zijn er 15% die niet vertrouwd zijn met de term domeinnamen. 27% heeft de term al gehoord maar weet niet wat ze er mee kunnen doen.

Nochtans is het snel geregeld, een domeinnaam registreren. Het is enkel hopen op de beschikbaarheid van je domeinnaam eens je het gekozen hebt.

Verschillende ondernemers gebruiken enkel Facebook

Via een blog, bestaande website, pagina op een sociaal medium zoals Facebook, plaatsen verschillende ondernemers hun content om klanten te lokken.

Hierbij vergeten ze echter dat mogelijke potentiële klanten geen facebook hebben. Een bedrijf met een eigen professionele website boezemt ook meer vertrouwen in, dan enkel een facebookpagina.

(Bron: dnsbelgium.be)

Nog geen eigen domeinnaam? Vraag er hier één aan
Kies voor WebXclusive:

SNELLE WEBSITE:

Iemand die informatie zoekt wil snel resultaat. Zeker als die informatie via een smartphone of tablet gezocht wordt. Je website kan dan maar beter snel laden. 

SUPER SUPPORT:

Als er een probleem is met je site wil je snel een oplossing!
Onze support staat je met raad en daad bij en komt zelfs langs indien nodig.

SECURITY:

Veiligheid is zeer belangrijk!
Wij zorgen ervoor dat je website gehost wordt op een https secure server en dat alles up-to-date gehouden wordt.

MAANDELIJKS RAPPORT:

Je krijgt van ons een maandelijks rapport, met daarin de bezoekersstatistieken van de website en welke updates er uitgevoerd zijn. Tevens staat hier ook interessante beveiligingsinformatie in.

Meer over ons
Back To Top