Onze website prijzen

Je zal niet veel sites vinden waar de prijzen van websites en webshops openlijk vermeld staan. Omdat wij niet geloven in geheimdoenerij en liever vanaf de eerste moment transparant werken tonen wij een aantal prijsvoorbeelden in de vorm van pakketten. Klinkt het niet, dan botst het…maar dan hoeven we elkaars tijd niet te verdoen.

Deze prijspakketten zijn uiteraard maar voorbeelden die dienen om u een idee te geven welke prijzen wij hanteren.

Uiteraard kan zelf iets voorstellen of pakketten anders gaan samenstellen. In dat geval maken we u een offerte op maat.

Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw, domeinnaam registratie en hostingkosten.

logo-combellWat de hosting betreft verkiezen wij dit te doen op een Next generation Combell server met SSD schijven die speciaal geconfigureerd is met het oog op veeleisende websites en webshops. Deze server staat in een zwaar beveiligd  Belgisch datacenter onder beheer van Combell. Razendsnelle hosting met 24/7 premium support en 99,999% uptime garantie.

Op die manier kunnen wij een aantal zaken garanderen op vlak van performantie en veiligheid die niet mogelijk zijn op een inferieure shared budget hosting…Bovendien zijn we al sinds 2004 lid van FeWeb, de Federatie van Webontwikkelaars om de beroepsernst te garanderen. Er zijn nml nogal wat “cowboys” out there.

logo-wordfenceAlles heeft een prijs en wij zijn bereid die te betalen want veiligheid en performantie zijn onbetaalbaar! Naast Combell shield, een beveiligingssysteem op server niveau, bieden we elke website een individuele Premium Wordfence firewall en virusscanner.


Bij deze kunnen we u de 3 belangrijkste pijlers van een goede hosting aanbieden:

  1. Betrouwbaarheid (FEWEB member, 24/7 premium support en 99,999% uptime garantie.)
  2. Veiligheid (Combell shield, Wordfence firewall, Total security en Clef, two-factor authentication from the future)
  3. Performantie (Next generation Combell server met SSD schijven)

Uiteraard is hier een prijskaartje aan verbonden: Wij koppelen standaard een hostingpakket van 5 GB aan uw website met onbeperkte mailboxen en bandbreedte. Hiervoor rekenen we 228 euro/jaar. Er is ook een (verplicht) onderhoudscontract voor updates en supportgarantie aan 197.50 euro/jaar. Wij zorgen er dan voor dat uw website in topvorm blijft en dat u steeds met al uw vragen bij ons terecht kan. Voor 425.50 euro kunt u een gans jaar op 2 oren slapen. Deze prijs is exclusief btw en domeinnaam.

Indien u kiest voor onze vrijblijvende 3 jaar deal van 666 euro/jaar wordt je bovendien eigenaar van de broncode van de website.

Wij werken met contracten van onbepaalde duur. Na de termijn van 1 jaar, wordt uw pakket bij de vernieuwing terug met eenzelfde termijn verlegd. Het pakket kan opgezegd worden tot 30 dagen voor de start van de nieuwe termijn.

[cols]
[col class=”1/2″]
[button url=”http://webxclusive.be/webxclusive-webagency-webdesign/onze-prijzen/onze-website-pakket-prijzen/” text=”Bekijk onze website pakketten”]
[/col]
[col class=”1/2 last”]
[button url=”http://webxclusive.be/webxclusive-webagency-webdesign/onze-prijzen/onze-webshop-pakket-prijzen/” text=”Bekijk onze e-commerce pakketten”]
[/col]
[/cols]

 

Onze hostingpakketten kunnen tegen een stootje