Zannata racefietsen

ClientZannata
SkillsMedia Production
Websitezannata.be

Zannata

Zannata is een gerenommeerd Belgisch merk van fietsen met thuisbasis in Sint-Niklaas.
Het merk Zannata heeft als doelstelling om aan elke fietser de juiste sportieve fiets aan te bieden.
Competitieve en recreatieve fietsers alsook modderduivels met een crossfiets of mountainbike zullen bij ons zeker hun gading vinden.
Met het aanbod aan fitness fietsen biedt Zannata bovendien een ruime keuze aan sportieve dames fietsen aan.
Alle Zannata fietsen worden ontworpen en geassembleerd in België. Het designteam bestaat uit gepassioneerde fietsers met vele km ’s fietservaring. Deze fietspassie wordt vertaald naar kwalitatieve producten opgebouwd rond de nieuwste technologische ontwikkelingen op vlak van framebouw zoals een PF86.5 bottom bracket, een tapered 1 1/8-1 1/2 balhoofd en een eigen ontwikkelde interne bekabeling om de frames zowel met mechanische onderdelen als met elektronische onderdelen te kunnen monteren. Daarbij wordt bij de ontwikkeling van een nieuw frame steeds gezocht naar een optimale mix van comfort, stijfheid, acceleratievermogen en snelheid.
In 2015 introduceren we een nieuw uitgebreid gamma fitness fietsen voor heren en dames.
Ook het off-road gamma werd uitgebreid met 3 nieuwe fiets modellen. De full carbon Z46evo cross fietsen zijn er nu ook in verschillende montages met schijfremmen. De Z29XC is een nieuwe hoogwaardige maar budgetvriendelijke aluminium 29’er mountainbike.
Daarnaast introduceren we de nieuwe full carbon Z27EVO 650B mountainbike die rechtstreeks is afgeleid van de succesvolle Z29EVO.