Het WebXclusive TEAM

Wie is wie en wie doet wat?

Maak kennis met ons team

Zef
Founder & Managing partner
Zef Moerloos – oprichter en zaakvoerder van WebXclusive – behaalde een master in de beeldende kunsten aan het Hoger Instituut van de Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Zef staat in voor klantenbeheer, hosting- en projectmanagement. Zef is uw N°1 aanspreekpunt binnen WebXclusive.
FB mailL-in
Kaat
CFO: administratie en facturatie
Kaat staat als mede-vennoot in de zaak aan de zijde van Zef. Kaat zorgt ervoor dat de administratie op wieltjes loopt. Offertes opmaken en versturen, facturatie, opvolging en helaas soms ook een rappel sturen behoort tot haar kerntaken. Kaat werkt zeer nauwgezet en geen enkel détail ontgaat haar binnen WebXclusive.
mail
Thessa
Photoshop wizard & CMS guru
Thessa is de Photoshop, CMS en Social Media specialist van het WebXclusive team. Ze studeerde multimediaproductie, grafische en digitale media aan de Artevelde Hogeschool te Gent. Verder studeerde ze ook een jaar in de Verenigde Staten aan de Hinckley Finlayson High School als honour student in Minnesota. Momenteel studeert ze verder aan de Karel De Grote Hogeschool in Antwerpen waar ze een opleiding communicatie- en multimedia volgt. Al deze opgedane ervaring maakt haar een ideale medewerker binnen WebXclusive.
mail
Phedra
SEO & Marketing wonder
Phedra vertegenwoordigt het marketing en SEO-gedeelte van het bedrijf en is uiterst begaafd. Ook alles wat met CMS-beheer te maken heeft ze als geen ander onder de knie. Phedra studeerde digitale fotografie aan de Buchanan High School als honour student in Clovis, gelegen in het Californië van de Verenigde Staten. Ze is verder ook internet marketeer en SEO-expert en daarbovenop volgde ze ook nog eens een vervolmakingscursus webdesign. Momenteel studeert ze verder aan de Karel De Grote Hogeschool in Antwerpen waar ze een opleiding communicatie- en multimedia volgt.
mail
Frederik
Web developer & Code ninja
Frederik, de web developer van het bedrijf. Hij zwemt vinnig als een vis in php- en andere code en behaalde een Bachelor in de Grafische en Digitale Media Multimediaproductie” aan de Artevelde Hogeschool in Gent. Frederik heeft een allround achtergrond, wat hem van pas komt bij zeer uiteenlopende projecten en steeds wisselende uitdagingen ...
mail
Gladys
Fotografie & Graphic design
Gladys is ons ongeleid projectiel binnen WebXclusive. Zij zorgt voor de spontane en vrolijke noot. Ze heeft haar bachelor diploma Grafische en digitale media gehaald aan de Artevelde hogeschool in Gent. Zij specialiseerde zich daar in crossmedia ontwerp en photodesign. Ze is een pro in illustrator & indesign en komt tot rust dankzij meditatie en origami.
mail
Kris
Video & geluid
Kris gaat geen enkele video uitdaging uit de weg. Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, een productvideo of een reportage, Kris weet er steeds een boeiende montage van te maken. We werken met de beste apparatuur en nemen de tijd om uw videoproject tot een goed einde te brengen. Samen met de rest van het WebXclusive-team vormen we een video crew die alles aankan.
mail
Gianni
Network & e-commerce
Gianni weet elke gordiaanse netwerk-kabelknoop te ontwarren. Netwerken aanleggen, machines met elkaar doen communiceren en andere mysterieuze virtuele werelden hebben geen geheimen voor wiskundig en technisch hoogbegaafde Gianni. Ook complexe e-commerce projecten zijn een kolfje naar zijn hand, denk maar aan Webwinkels en andere online platformen...
mail
Yvette De Poes
Stress reliever #1
Yvette is een van de oudst in dienst zijnde en meest gewaardeerde teamleden. De beschrijving "medewerker" past niet echt aangezien zij zowat de hele dag slaapt maar ze is onmisbaar binnen ons bedrijf. Een van haar kerntaken is het bewaken van de doos met oud papier. Iets wat ze dagelijks met brio doet!
Olijfje De Kat
Stress reliever #2
Olijfjes is nog steeds een poes in training. Ze loopt in de pootstappen van haar mentor Yvette maar heeft nog niet voldoende concentratie om de belangrijke taken aan te kunnen. Voorlopig is haar grootste talent haar schattigheid en haar vermogen om steeds goedgezind te blijven. Hierdoor is ze zowat de beste stress reliever die je je kan voorstellen.

In de loop der jaren (sinds 2001) hebben we veel ervaring opgedaan al een aardig portfolio opgebouwd

[button url=”http://webxclusive.be/ons-werk” text=”Bekijk hier wie eerder aan boord stapte”]

[button url=”http://webxclusive.be/contact/” text=”Contacteer ons vrijblijvend”]